Onze review

Silvergear Tablethouder Review

De gleuf houdt je tablet in de juiste hoek

Perfecte verhouding qua prijs-kwaliteit

Gemakkelijk draadloos te verbinden

Dit toetsenbord van Silvergear is net weer even anders dan bovenstaande toetsenborden. Deze beschikt namelijk een gleuf waar je je tablet of je smartphone in kan plaatsen! De geïntegreerde devicehouder houdt jouw device in de juiste hoek, wat surfen op het web, een e-mail schrijven of een verslag typen erg comfortabel maakt. In deze gleuf passen tablets tot 10,5 mm dik en 258 mm breed.

Je verbindt deze Silvergear gemakkelijk met jouw apparaat via Bluetooth. Door zijn bereik van maar liefst 10 meter hoef je niet bang te zijn dat de verbinding wegvalt. Hou er echter wel rekening mee dat het een relatief goedkoop – en daarom een budget – toetsenbord is. Verwacht dus niet de beste kwaliteit. Zo valt hij bij een te zware tablet bijvoorbeeld om. Dit gebeurt voornamelijk bij 10 inch modellen die in portret-modus worden neergezet. Maar al met al mag je voor de prijs van dit toetsenbord alsnog spreken van een perfecte prijs-kwaliteitverhouding.

Bij het kopen van deze Silvergear haal je geen onbekend merk in huis. Silvergear heeft namelijk veel ervaring in het maken van toetsenborden, voornamelijk in de categorie gaming. Dit betekent dus dat je qua bouwkwaliteit wel goed zit, in tegenstelling tot een merkloos alternatief.

De gleuf houdt je tablet in de juiste hoek
Perfecte prijs-kwaliteitverhouding
Valt om bij zwaardere tablets
Geen ‘pootjes’ om hem schuin te zetten

Wil jij dus graag een relatief goedkoop toetsenbord kopen waar je je tablet of smartphone in kunt plaatsen, dan is de deze Silvergear zeker het overwegen waard! 

Specificaties Silvergear Tablethouder

Extra informatie

Afmetingen l x b x h

1,5 x 29 x 16 cm (lxbxh)

Toetsenbord indeling

QWERTY

Taal toetsenbordindeling

EU Layout

Multimediasneltoetsen

Ja

Toetsenbordverbinding

Bluetooth

Systeemeisen

iOs, Android of Windows

Draadloos bereik

10 m

Kabellengte

1 m

Oplaadbaar

Ja

Product gewicht

500 g

Type inputoutput

Bluetooth, Micro-USB

Gewicht

706 g

Voedingstype

USB, Accu

Silvergear Tablethouder

Categorie:

24.99

Silvergear Tablethouder Productfoto 2

Silvergear Tablethouder

|

24.99

Menu