Over ons

Wie zijn wij eigenlijk?

Het advies over de beste toetsenborden, die vind je enkel bij ToetsenbordTotaal. Of je nou een gaming toetsenbord zoekt of een toetsenbord voor je werk, een toetsenbord is een essentieel onderdeel van je dagelijkse setup.

Goed advies is belangrijk bij het kopen van een nieuw toetsenbord, daarom selecteren we bij ToetsenbordTotaal enkel de beste toetsenborden! Alle selecties zijn gemaakt door onze experts, Thijs en Jari. Bekijk eens ons advies voor de beste gaming toetsenborden of de beste ergonomische toetsenborden.

Wie is ToetsenbordTotaal?

ToetsenbordTotaal is opgezet door Jari en Thijs. Deze 2 vrienden zijn in hun avonduren, weekend en vakantie druk bezig met het geven van toetsenbord advies.

Wat ToetsenbordTotaal zo uniek maakt is dat we écht onafhankelijk advies kunnen geven aan onze lezers. We hebben geen contracten met merken of worden betaald om advies te geven. Onze selecties zijn écht toetsenborden welke we aanraden.

Wel is ToetsenbordTotaal een affiliate website. Op dit moment zijn we partner van Bol.com en Coolblue. Ben je geïnteresseerd in een toetsenbord? Dan kun je via onze link deze kopen bij Bol.com of Coolblue. Door jouw aankoop via onze link kunnen wij de onderhoudskosten van de website financieren. 

Menu