Toetsenbord Deals Black Friday 2022

Voorafgaand aan de gezellige decembermaand met Sinterklaas en Kerst is jaarlijks Black Friday! Dit jaar is dat op 25 november.

Door de jaren heen is Black Friday online een grote hype geworden en doen veel webshops mee met het kortingfestival. Ga jij nog een mooi toetsenbord scoren? Bij ToetsenbordTotaal zetten we de beste deals voor je op een rij!

De beste deals

Bol.com lanceerde op 17 november Black Friday deals met tot 30% korting op PC accessoires! We zien met name deals op gaming toetsenborden van SteelSeries, Razer én Trust. 

De top deals van Bol.com:

  1. SteelSeries Apex 3 TKL
  2. Razer BlackWidow V3
  3. SteelSeries Apex 5
  4. Trust Ody
  5. Razer Ornata V2
  6. SteelSeries Apex Pro TKL
  7. Trust GXT 834
  8. SteelSeries Apex Pro
  9. Razer Cynosa V2
  10. Trust GXT 863

Gaming toetsenbord aanbiedingen Black Friday 2022

De beste gaming toetsenborden zijn vaak een beetje prijzig. Zo kost een goed gaming toetsenbord al vaak meer dan €100,- . Tijdens Black Friday heb je de mogelijkheid om een gaming toetsenbord in de aanbieding te scoren!

Mechanisch toetsenbord aanbiedingen Black Friday 2022

De meeste mechanische toetsenborden zijn gaming toetsenborden, het is de meest populaire toetsaanslag onder gamers. De mechanische gaming toetsenborden zijn vaak prijzig en daarom ideaal om tijdens Black Friday een mechanisch toetsenbord in de aanbieding te scoren.

Heb je twijfels over welk toetsenbord je moet kopen? Neem dan contact op met Thijs en Jari via de contactpagina en we geven je graag onafhankelijk advies!

Check alle Black Friday
aanbiedingen bij:

Menu