Onze selectie

Goedkope Gaming Toetsenborden

Bij ToetsenbordTotaal snappen we dat je als beginnende gamer graag kijkt naar goedkope gaming toetsenborden. Een goedkoop gaming toetsenbord is namelijk ideaal voor een startende gamer of een gamer zonder weinig budget. Het zijn toetsenborden maar dan de beste kwaliteit voor een zo laag mogelijke prijs.

Er zijn veel goedkope gaming toetsenborden, en van alle toetsenborden heeft ToetsenbordTotaal onafhankelijk gekeken naar de markt en de beste gaming toetsenborden voor je op een rij gezet. Het beste goedkope gaming toetsenbord volgens ToetsenbordTotaal is: Trust GXT 830.

Onze top 5 goedkope gaming toetsenborden:

  1. Trust GXT 830
  2. Sharkoon SKILLER SGK5
  3. Corsair K55
  4. Silvergear Gaming Toetsenbord
  5. Trust GXT 835

1 – Trust GXT 830

De Trust GXT 830 is hét perfecte toetsenbord voor een beginnend gamer. Het membraan toetsenbord is voorzien van een mooie RGB verlichting waarvan de helderheid aan te passen is. Helaas kan je voor deze prijs niet zelf de kleur van de verlichting aanpassen.

Het toetsenbord bevat ook mediatoetsen zodat je tijdens het gamen makkelijk naar het volgende nummer kunt gaan op Spotify bijvoorbeeld.

Trust GXT 830 Avonn Gaming Toetsenbord met muis en monitor op een bureau

Zet de Trust GXT 830 in zijn gaming modus en voorkom dat je per ongeluk op de Windows toets drukt. Ook heeft Trust haar anti-ghosting technologie geïmplementeerd zodat je maximaal 6 toetsen tegelijk in kunt drukken.

Voor de prijs krijg je alles wat je nodig hebt om te gamen
RGB verlichting waarvan de helderheid aan te passen is
Je kan de kleur van de verlichting niet zelf instellen
De Trust GXT 830 bevat geen mechanische toetsen

Al met al zit je met de Trust GXT 830 super goed als je voor een relatief laag bedrag toch wilt gamen mét RGB verlichting.

2 – Sharkoon SKILLER SGK5

De Sharkoon SKILLER SGK5 heeft vrijwel alles wat je als beginnend gamer wilt hebben. Het is een van de weinige toetsenborden in deze prijsklasse met mechanische rubberdome toetsen. Met de download van de software is de RGB verlichting van de Sharkoon SKILLER SGK5 helemaal in te stellen hoe jij dat wilt.

Sharkoon heeft ook aan de muziekliefhebbers gedacht. Naast multimedia toetsen bevat het toetsenbord twee wielen, één voor volume en één voor de verlichting van het toetsenbord. Ook heeft het toetsenbord macro toetsen welke in te stellen zij hoe jij dat wilt.

Sharkoon Skiller SGK5 Toetsenbord productfoto
De Sharkoon SKILLER SGK5 bevat mechanische toetsen
Het toetsenbord komt met een bijgeleverde polssteun
Het downloaden van software is vereist voor het gebruik van vele functies
De prijs van het toetsenbord is iets hoger dan andere in deze prijsklasse

Met de Sharkoon SKILLER SGK5 heb je voor een relatief laag bedrag alles wat een premium toetsenbord heeft. Van mechanische toetsen tot instelbare RGB verlichting, de Sharkoon SKILLER SKG5 heeft het.

3 – Corsair K55

De Corsair K55 RGB Pro is in vergelijking met de Trust een stukje duurder maar valt nog nét binnen het budget van een beginnend gamer. Zo heeft het toetsenbord RGB verlichting met 4 zones welke je in kunt stellen hoe je zelf wilt. Het toetsenbord heeft membraan toetsen waardoor deze stil zijn, zo kun je tot de late uren rustig gamen.

Corsair k55 RGB Gaming Toetsenbord Schuin van Links

Het fijne aan de Corsair K55 is dat deze komt met zes macro toetsen. Deze zijn in te stellen hoe jij dat wilt, bijkomend voordeel is dat deze bijvoorbeeld ook werkt met de Elgato Stream Deck-software. Daarnaast heeft de Corsair K55 een polssteun én volume / mediatoetsen.

Met de macro toetsen heb je 6 instelbare toetsen
Met de Corsair iCUE software kun je de 4 RGB zones helemaal zelf instellen
Het toetsenbord is wel wat duurder dan andere op deze pagina
De Corsair K55 heeft voor dit bedrag geen mechanische toetsen

Met de Corsair K55 heb je echt een top toetsenbord voor een redelijk bedrag. Voor een paar tientjes meer heb je een hoop meer features waardoor gamen nog iets leuker wordt.

4 – Silvergear Gaming Toetsenbord

Silvergear is een bekende naam als het gaat om het maken van gaming gerelateerde hardware. Ook met het Silvergear Gaming Toetsenbord zit je voor een relatief laag goed. Het metalen membraan toetsenbord is voorzien van RGB verlichting en multimedia toetsen.

Het soft-button systeem is speciaal door Silvergear ontwikkeld zodat het indrukken van de toetsen minder moeite kost waardoor de reactiesnelheid verhoogd wordt. Het mogen dan wel geen mechanische toetsen zijn maar je komt qua prestaties dicht in de buurt.

Silvergear Gaming Toetsenbord met koptelefoon en beeldscherm
De toetsen reageren snel voor ultieme prestaties
Met de multimediatoetsen bedien je gemakkelijk je muziek
De RGB verlichting is niet in verschillende kleuren in te stellen
De kabel is slechts 1 meter en is dus aan de korte kant

Met het Silvergear Gaming Toetsenbord heb je voor een laag bedrag een toetsenbord met RGB verlichting, snelle toetsen en multimediatoetsen. Dit toetsenbord is super geschikt voor een beginnend gamer.

5 – Trust GXT 835

De Trust GXT 835 is vergelijkbaar met de eerder genoemde Trust GXT 830. Het membraan toetsenbord heeft net een andere look dan de GXT 830 maar is ook een full-size toetsenbord. 

Met 3 instelbare kleurencombinaties, waarvan de helderheid in te stellen is, heb je net meer vrijheid en keuze om jouw toetsenbord van mooie kleuren te voorzien. Ook de Trust GXT 835 heeft 12 mediatoetsen zodat je bijvoorbeeld je Spotify kunt bedienen.

Trust GXT 835 Azor Gaming Toetsenbord productfoto
Rainbow Wave RGB verlichting met 3 kleurencombinaties
12 multimedia toetsen voor controle van o.a. muziek
Je bent beperkt tot slechts 3 kleurencombinaties
Het toetsenbord bevat geen mechanische toetsen

De Trust GXT 835 is het perfecte toetsenbord voor gamers met weinig budget maar toch controle wil hebben over RGB verlichting.

Meer gaming toetsenborden? Bekijk dan eens onze selectie van de beste gaming toetsenborden. Heb je vragen of advies op maat nodig? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Thijs of Jari via onze contactpagina!

Ook interessant:

Menu