Onze review

Logitech MX Keys S Review

Draadloos tot wel 3 apparaten verbinden

Premium, stevig en robuust design

Gemaakt voor intensief gebruik

De Logitech MX Keys S is eigenlijk het ‘niet ergonomisch uitziende’ broertje van de Logitech K860. Wil je niet een gesplitst design? Of ben je bang dat je niet kunt wennen aan het typen op een typisch ergonomisch toetsenbord? Dan is de Logitech MX Keys de optie voor jou.

Typen op de Logitech MX Keys S is met de korte membraam toetsen super comfortabel en zorgt ervoor dat je lang zonder moeite kunt typen. Hou je van typen op een laptop toetsenbord? Dan is het typen op de MX Keys S te vergelijken met die type toetsenborden, geen diepe toetsen of mechanische klikken.

Verschil MX Keys S en MX Keys

De Logitech MX Keys S is een opvolger van de populaire Logitech MX Keys. Deze versie heeft enkele lichte verbeteringen. Zo kun je verbinden met de BOLT connector (of Bluetooth), is het fijn dat het licht dimbaar en instelbaar is en kun je in de software nu met Smart Actions meerdere acties met één knop instellen. Dat laatste is in beta maar wel super handig voor als je van productiviteit houdt.

Net als de Logitech K860 kun je de Logitech MX Keys S via bluetooth of de usb bolt receiver verbinden met maximaal 3 apparaten tegelijk. Doordat zowel de Windows als Mac toetsen op het toetsenbord te vinden zijn kun je ook makkelijk schakelen tussen beide systemen, dat is echt een groot voordeel.

Logitech MX Keys productfoto in het donker

Voor het ultieme comfort kun je de Logitech MX Keys combineren met de Logitech MX Master. Deze muis maakt je setup helemaal af en past bij het comfort werken. Ook hier kun je maximaal 3 apparaten tegelijk verbinden wat switchen tussen werk- en privé laptop bijvoorbeeld super gemakkelijk maakt.

Voor- en nadelen van de Logitech MX Keys

De Logitech MX Keys S kun je met 3 apparaten verbinden
Het toetsenbord heeft verlichting achter de toetsen
Voor het instellen van het toetsenbord is Logitech software vereist
De usb bolt receiver kun je nergens in het toetsenbord opslaan

Conclusie Logitech MX Keys Review

Al met al koop je met de Logitech MX Keys S een toetsenbord met fijne toetsen zonder dat je een gesplitst design hebt of een polssteun. ToetsenbordTotaal geeft de Logitech MX Keys dan ook 4,5 uit 5 sterren. Het toetsenbord is perfect voor iemand wie op zoek is naar een toetsenbord waar je lang en comfortabel mee kunt typen. Het enige nadeel is de prijs van het toetsenbord, deze ligt wel aan de hoge kant maar is het wat ons betreft helemaal waard!

Specificaties Logitech MX Keys S

Extra informatie

Merk

Logitech

Model

Logitech MX Keys S

Kleur

Zwart

Toetsenbord indeling

QWERTY

Taal toetsenbordindeling

US Layout

Multimediasneltoetsen

Ja

Vlakke toetsen

Ja

Verlichting

Ja

Per toets apart verlicht

Nee

Numeriek keypad

Ja

Type toetsenbord connectie

Bluetooth

Draadloos

Ja

Draadloos bereik

10 m

Oplaadbaar

Ja

Product breedte

13.16 cm

Product hoogte

2.05 cm

Product lengte

43.02 cm

Logitech MX Keys S

Categorie:

97.00

Logitech MX Keys productfoto

Logitech MX Keys S

|

97.00

Menu