Onze review

Microsoft Sculpt Ergonomic Review

Ontworpen voor een optimale werkhouding

Langdurig typen door korte en lichte toetsen

Draadloze verbinding met je pc of computer

Bij de Microsoft Sculpt Ergonomic heeft Microsoft gekozen voor een ‘gat’ tussen de twee delen van het ergonomische toetsenbord. In tegenstelling tot de Microsoft Ergonomic heeft dit ergonomische toetsenbord wel platte toetsen zodat je met weinig druk de toetsen in kunt drukken.

Net als de Logitech K860 en Microsoft Ergonomic heeft dit toetsenbord een polssteun voor extra polsondersteuning. Dit toetsenbord is een stukje minder breed, Microsoft heeft ervoor gekozen om het numeriek als los onderdeel van het toetsenbord te maken. Daardoor hoef je minder te bewegen met je arm en schouder omdat de muis dichter bij je natuurlijke houding ligt.

De Microsoft Sculpt komt met een usb receiver en heeft dus een draadloze verbinding met je pc of computer. Microsoft heeft niet gekozen voor bluetooth, de usb receiver wordt door verschillende mensen als ‘waardeloos’ omschreven maar dit lijkt niet bij alle toetsenborden het geval te zijn.

De Microsoft Sculpt is draadloos
De korte en lichte toetsen maken lang typen niet belastend voor vingers
De usb receiver kan fragiel zijn en niet goed werken
Het numeriek is los van het toetsenbord zelf

Voor een vergelijkbare prijs als de Logitech K860 is de Microsoft Sculpt een prima optie maar mist het bluetooth, de fragiele usb receiver maakt aanraden een stuk lastiger.

Specificaties Microsoft Sculpt Ergonomic

Extra informatie

Verbinding

Draadloos

Type toetsaanslag

Membraan toetsen

Microsoft Sculpt Ergonomic

Categorie:

Microsoft Sculpt Ergonomic Toetsenbord productfoto

Microsoft Sculpt Ergonomic

|

Menu